Opinie

Komentarze  

#11 Artur 2017-09-09 18:53
Bardzo dziękujemy za organizację pogrzebu naszej ukochanej mamy i babci. Panstwa pomoc, zaangażowanie oraz pełen profesjonalizm były dla nas nieocenione w tych jakże trudnych chwilach. Od pierwszej wizyty w biurze zakładu aż do zakończenia ceremonii byliście Państwo z nami, służąc pomocą i radą. Oprawa uroczystości pogrzebowej była na najwyższym poziomie, co potwierdzają opinie uczestników pogrzebu.
Raz jeszcze dziękujemy za pomoc w organizacji ostatniej drogi naszej mamy i babci.
Cytować
#10 Arkadiusz 2017-08-30 22:20
Zakład Elizjum polecili nam znajomi, którzy dwukrotnie już korzystali z usług tej firmy pogrzebowej. Będziemy polecać dalej...
Jesteśmy bardzo wdzięczni za empatię, wyczucie, cierpliwość, szybkość w działaniu wtedy kiedy trzeba, a kiedy nie trzeba za ciepłą rozmowę pozwalającą chociaż na chwilę uciec od tych przytłaczających myśli.
Właściciele są bardzo życzliwi i dają poczucie naprawdę ciepłej i rodzinnej atmosfery, pomimo sytuacji w jakiej się znaleźliśmy.
Jest to zakład do którego jeśli raz się trafi- staje się zakładem rodzinnym, którego już sie nie zmienia, bo po co, skoro wszystko jest idealnie.
Dziękujemy za piękny pogrzeb naszej mamy i babci.
Cytować
#9 Kasia i Tomek 2017-07-23 16:56
Elizjum wybraliśmy po przeczytaniu opinii zamieszczonych na stronie i dlatego, że jest firmą rodzinną. Ustalenie szczegółów pogrzebu, dzięki doświadczeniu Pani Sylwi, pomogło w sprawnej organizacji. Nie czuliśmy presji pieniądza, nie było namawiania na droższe opcje. Po prostu rzetelna informacja. Szczególne podziękowania kierujemy także do Pana Artura, który już na miejscu, podczas pogrzebu był zawsze tam gdzie trzeba, widział więcej niż my i reagował natychmiast z niezwykłą empatią. Poczucie taktu, doświadczenie i profesjonalizm to najważniejsze cechy Właścicieli.
Serdecznie dziękujemy i szczerze polecamy.
Kasia i Tomek W.
Cytować
#8 Wojtek 2017-05-23 16:00
Dziękuję za organizację pogrzebu mojej Mamy.
Profesjonalne podejście pełne taktu , powagi i godności
Doskonała organizacja
Firma godna polecenia
Cytować
#7 Krystyna 2017-03-27 16:38
Serdecznie dziękuję za zorganizowanie pogrzebu Taty. Mowa laudacyjna i oprawa muzyczna, jak również cała ceremonia była wręcz wspaniała. Właściciele wyróżniają się na tle innych firm (byłam w kilku) pomocą, życzliwością, podejściem do klienta i profesjonalnym wykonaniem usług. Dziękuję, , Pani Sylwio i Panie Arturze.
Cytować
#6 Dorota 2017-01-16 12:20
Pragniemy bardzo podziękować za rzetelną, sumienną a co najważniejsze profesjonalną pomoc w pożegnaniu naszej Mamy.Wszystko było zorganizowane super na najwyższym poziomie. Pani Sylwia i Pan Artur są to osoby godne polecenia, uczciwi i taktowni.Dziękujemy wszystkim pracownikom Zakładu Pogrzebowego, florystom oraz Panu muzykowi.
Wszyscy spisali się na sto procent. Polecam ten zakład z pełną odpowiedzialnością.
Cytować
#5 izabella 2016-11-07 10:39
W imieniu moim oraz całej rodziny serdecznie dziękuję za życzliwą i profesjonalną organizację pogrzebu taty 20.03.2015r.
szczerze wszystkim polecamy tę firmę, z pełnym przekonaniem iż każdy chciałby pożegnać bliską osobę z taką godnością życzliwością i zaangażowaniem.

Z wyrazami szacunku
Cytować
#4 jeannette 2016-11-07 10:38
Firma w pełni godna zaufania. Profesjonalna, delikatna, ciepła i serdeczna obsługa.To niezwykle ważne w trudnych chwilach. Bardzo dziękujemy i polecamy z całego serca
Cytować
#3 Marcin 2016-11-07 10:37
Chciałbym serdecznie podziękować państwu Sylwii i Arturowi za zorganizowanie pogrzebu mojej mamusi w sposób wyjątkowo dostojny i godny. Cała ceremonia odbyła się zgodnie z ustaleniami. Jako karawan użyty był wytworny Mercedes, panowie ubrani byli w eleganckie garnitury, śnieżnobiałe rękawiczki. Najtrudniejszy moment, kiedy trwają przygotowania do zamknięcia grobu, został wypełniony uzgodnioną wcześniej, wzruszającą muzyką. Jeszcze raz dziękuję za doskonałe zorganizowanie ostatniej drogi mojej mamusi.
Cytować
#2 Krystyna 2016-11-07 10:37
Profesjonalnie, kulturalnie i taktownie - to najkrótsza recenzja usług świadczonych przez dom pogrzebowy Elizjum. Nie mamy najmniejszych zastrzeżeń do przygotowań i przebiegu uroczystości pogrzebowych naszej mamy i babci. Przygotowania i wszelkie formalności w biurze załatwione zostały bardzo, w sposób taktowny, nienarzucajacy. Na szczególne podkreślenie zasługuje pełne powagi i godności zachowanie pracowników firmy prezentowane podczas ceremonii oraz w kondukcie.
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

zakład pogrzebowy bródno
zakłady pogrzebowe warszawa
Adresul. Radzymińska 163
03-576 Warszawa